لاکتوز مگله

لاکتوز مگله برای تولید محصولات خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد

لاکتوز مگله

لاکتوز مگله برای تولید محصولات خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد

لاکتوز به عنوان کربوهیدرات شیر با وجود ارزش تغذیه ای بالا شیرین کنندگی محدودی دارد ، تقریبا حدود 1/6 شکر ( 1661 % ) در محلولها خاصیت شیرین کنندگی دارد و استفاده از آن در غلظت های مختلف در کاهش شیرینی محصولات نقش موثری دارد. همچنین بدون اضافه کردن شیرینی زیاد مقدار مواد جامد کل را افزایش می دهد و در نتیجه به عنوان پرکننده در تولید محصولات نیز کاربرد دارد.

بایگانی
آخرین مطالب

از طریق فرم زیر می توانید با من تماس بگیرید.

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.